Student


Studenter er viktige for BetonmastHæhre

I BetonmastHæhre ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden.

BetonmastHæhre bruker mye tid på å besøke høyskoler og universiteter for å presentere selskapet og for å bli kjent med studenten. Vi har gjennomtenkte opplegg for studenter, og har god erfaring med dette. Gjennom sommerjobb, prosjekt- og masteroppgaver blir du kjent med oss i BetonmastHæhre. Og vi blir kjent med deg.

Vi ønsker at du som student skal utvikle deg i takt med egne evner og interesser, til nytte og glede for både deg selv, BetonmastHæhre og våre oppdragsgivere. Vi gir deg ansvar og utfordringer ut fra dine egne forutsetninger, samtidig som du får støtte fra erfarne og dyktige kolleger.

Vi ser at studenter tilfører oss ny kunnskap, samtidig som vi selvsagt ønsker å knytte til oss de beste medarbeiderne. Mange av våre medarbeidere har startet i BetonmastHæhre etter studiene.

Ønsker du mer informasjon? Send oss gjerne en epost på student@bmhe.no, eller ta kontakt med oss på telefon. Kontaktinformasjon finner du her.


Sommerjobb 2019

Ønsker du sommerjobb der du kan være med på spennende prosjekter innen bygg eller anlegg hos en av Norges største entreprenørkonsern?

Nå tilbyr vi sommerjobb for studenter for 2019. Søk nå.


 

Prosjektingeniører

Vi søker også prosjektingeniører til både bygg og anlegg. Nyutdannede oppfordres til å søke. Søk nå.