Student


Studenter er viktige for BetonmastHæhre

I BetonmastHæhre ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden.

BetonmastHæhre bruker mye tid på å besøke høyskoler og universiteter for å presentere selskapet og for å bli kjent med studenten. Vi har gjennomtenkte opplegg for studenter, og har god erfaring med dette. Gjennom sommerjobb, prosjekt- og masteroppgaver blir du kjent med oss i BetonmastHæhre. Og vi blir kjent med deg.

Vi ønsker at du som student skal utvikle deg i takt med egne evner og interesser, til nytte og glede for både deg selv, BetonmastHæhre og våre oppdragsgivere. Vi gir deg ansvar og utfordringer ut fra dine egne forutsetninger, samtidig som du får støtte fra erfarne og dyktige kolleger.

Vi ser at studenter tilfører oss ny kunnskap, samtidig som vi selvsagt ønsker å knytte til oss de beste medarbeiderne. Mange av våre medarbeidere har startet i BetonmastHæhre etter studiene.

 

Sommerjobb 2019

Vi har sommerjobber der studenter kan være med på spennende prosjekter innen bygg eller anlegg hos et av Norges største entreprenørkonsern.

Inntaket av studenter for sommerjobb 2019 er nå avsluttet.