Trafikksystemer

Trafikksystemer AS er en betydelig aktør innen trafikksikring. Selskapet utarbeider varslingsplaner, tilbyr kurs i arbeidsvarsling og driver utleie av nødvendig utstyr og materiell.

Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder i bygg- og anleggsindustrien, og utfører tjenester i både privat og offentlig sektor. Vårt primære nedslagsfelt er Østlandet med kontorer i Solbergelva like utenfor Drammen og Gamle Mossevei 29 i Ås kommune.


Vi gjør veiarbeid tryggere

Trafikksikring er en viktig tjeneste for alle anleggsoperatører. Gjennom arbeidsvarsling bidrar vi til at veiarbeid blir tryggere. Vi tilbyr tjenester som utarbeidelse av skiltplaner, miniguard-sikring, lysregulering og utleie av bufferbiler. I tillegg til å utføre tjenester ute på veien driver vi også utstrakt kursvirksomhet om skilting og arbeid på vei. Vi bistår også i søknadsarbeid, og lager arbeidsvarslings- og skiltplaner for alle typer veiarbeider og veikategorier over hele landet. Kundemassen består av de store offentlige aktørene og entreprenørene. I tillegg leverer vi til mange prosjekter i eget konsern.

 

Les mer på våre hjemmesider


Kontaktinformasjon

Trafikksystemer AS

Besøksadresse

Teglverksveien 100
3057 Solbergelva

Telefon: 32268400

E-post: trafikk@trafikksystemer.no

Org.nr.: 919 600640

Fakturainformasjon