Betongelement


Kompetanse på betongelementer

Isachsen Betongelement er en del av BetonmastHæhre-konsernet, og produserer og leverer betongelementer. Vi har lang erfaring i å bistå som profesjonell partner i komplekse bygg- og anleggsprosjekter. Med utgangspunkt i våre moderne produksjonslokaler i Våle i Vestfold hjelper vi oppdragsgiver gjennom hele prosessen, fra idè via tegning til produksjon og montering.

Lang erfaring, høy fagkompetanse og moderne produksjonsmetoder sikrer effektiv, rask og miljøvennlig produksjon, samt ikke minst god byggeøkonomi.


Moderne produksjonslokaler

Med moderne produksjonslokaler på totalt ca 3.000 kvadratmeter i Våle, kan vi produsere opp mot 200 kvadratmeter plattendekke og 250 kvadratmeter veggelementer per dag. Vi har gjennom årene levert betongelementer til et betydelig antall bygg. Det være seg eneboliger, eneboliger i rekke, tomannsboliger eller leilighetsbygg.

Andre industriområder vi jevnlig leverer elementkonstruksjoner til er idrettsarenaer, skoler, næringsbygg, parkeringshus, kjøpesenter og ulike samferdselsprosjekter.

Vår produksjon omfatter komplette bæresystemer som veggelementer, plattendekker, søyler, bjelker, trapper og repos.

 

Gå til prefabbetong.no


Kontaktinformasjon

Betongelement

Besøksadresse

Bispeveien 1500
3178 Våle

Postadresse

Bispeveien 1500
3178 Våle

Telefon: +47 32 23 24 00

E-post: betongelement@isachsenas.no

Fakturainformasjon