Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS

Hæhre & Isachsen Maskinutleie tilbyr utleie av store og små anleggsmaskiner.
Hæhre & Isachsen Maskinutleie er et av Norges største maskinutleieselskap med utleie av både store og små anleggsmaskiner samt utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

Maskinparken er moderne, og har en meget lav gjennomsnittsalder. Samtidig sørger våre serviceteknikere for at maskinene alltid er i topp stand.

Se egen nettside for Hæhre & Isachsen Maskinutleie.


Tilbyr spesialtransport

Vi tilbyr også spesialtransport, og har påtatt oss de fleste typer tung- og spesialtransportoppdrag de siste 20 årene. Våre erfarne sjåfører sørger for sikker transport over hele landet.

Salg av brukt utstyr

Vi selger også brukt utstyr, enten på forespørsel fra kunder eller ved avhending av utstyr vi har hatt i leieparken vår.


Designer egne maskiner

På tvers av fagfeltene i entreprenørbransjen er Hæhre & Isachsen Maskinutleie med på å utvikle spesialmaskiner og utstyr til bruk i tunneler, spesialprosjekter osv. Her må vi være kreative samtidig som vi utnytter vår lange og gode erfaring i faget.

Blant annet har vi bygget en maskin spesielt designet for å effektivisere arbeidet rundt montering av PE-skum i tunneler. Maskinen er beltedrevet, og benytter en spesialkran for montering av armeringsnett i tunneltaket.


Kontaktinformasjon

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS

Besøksadresse

Heggenveien 30
3370 Vikersund

Postadresse

Postboks 73
3371 Vikersund

Telefon: +47 909 81 460

E-post: frank.ole@akh.no

Org.nr.: 986 419 993

Fakturainformasjon