Nyheter // Hæhre Entreprenør

Oppdatering arbeidsulykke i Nordland

Politiet har besluttet å avslutte søkene etter Hæhre Entreprenørs medarbeider Karl Sverre Egeland, som forulykket i Smibelgvannet i Rødøy kommune i Nordland i en arbeidsulykke 15. mai i år. Politiet mener muligheten for å finne den savnede nå er særdeles liten.

Den omkomne er ikke funnet etter at det ble gjennomført søk i flere omganger. Det er nå besluttet at det ikke vil bli igangsatt nye søk. Begrunnelsen for beslutningen om å avslutte søket er at politiet mener man har gjennomført søk i primærområder med mannskaper og utstyr hvor muligheten til å finne den omkomne er tilstede. Politiet mener et utvidet  søk i hele vannet vil være veldig vanskelig og muligheten for å finne den omkomne vil være særdeles liten.

Søkeforholdene i fjellvannet har vært vanskelige. De første søkene ble gjennomført mens det fortsatt lå is på vannet. Søkene ble gjenopptatt sist uke, og det ble da benyttet både dykkere og ROV. Mannskaper fra brannvesen, Røde Kors, samt innleide firmaer har bidratt i letingen.

Eventuelle eksterne henvendelser bes rettet til kommunikasjonsdirektør Per Anders Muri på tlf. + 47 911 16 121.