Nyheter // Hæhre & Isachsen Maskinutleie

Investerer i miljøvennlige anleggsmaskiner

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, et selskap i BetonmastHæhre-gruppen, har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av 33 nye Volvo anleggsmaskiner. Maskinene er de mest moderne på markedet innen miljø og sikkerhet, og nå skal Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg rekruttere inntil 100 nye maskinførere for å utføre mer jobb i egen regi.

Følgende maskiner inngår i pakken: 3 stk. ECR145EL, 11 stk. ECR235EL, 2 stk. EC300EL, 5 stk. ECR355EL og 12 stk. EWR170E. Alle maskinene blir utrustet med SMP tiltrotatorer og SMP skuffer.

Bild av anleggsmaskin, gravemaskin og lastebil med lasteplan, blå himmel
EXC_ECR355E_T4f
Bilde av gravemaskin, jorder i bakgrunnen
Wheeled Excavator EWR170E
Bilde av anleggsmaskin og lasteplan
EXC ECR235E

Miljøvennlig

Hæhre & Isachsen Maskinutleie legger vekt på å ha en moderne maskinpark som tilfredsstiller de stadig strengere miljøkravene i bransjen. De nye Volvo-maskinene oppfyller de helt nye kravene i henhold til EU Steg V, og alle maskinene utstyres med bla. autostopp for å redusere unødvendig tomgangskjøring. Det legges også stor vekt på HMS, og alle maskinene blir utstyrt med både Hammerglass frontrute og alkolås.

Ansetter inntil 100 dyktige maskinførere

Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg ønsker å utføre mer jobb i egen regi. Dette medfører behov for å ansette opptil 40 – 50 maskinførere i hvert av selskapene. Maskinene i Volvo-handelen skal i hovedsak til disse to selskapene, og fordeles med ca. halvparten til hvert av selskapene.

– Vi håper at de nye Volvo-maskinene med et topp førermiljø kan bidra til at vi får tak i dyktige maskinførere, sier Roger Kjenås og Erling Ekeren, som er ressursansvarlige i de to selskapene.

Valgte Volvo

– Vi har hatt en god prosess rundt kjøpet med de leverandørene vi mener er i stand til å serve oss, og valget falt til slutt på Volvo, sier daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie Frank-Ole Sørensen. – Vi mener Volvo Maskin er en av de beste maskinleverandørene når det gjelder service. Maskinene må gå, og derfor er et godt, landsdekkende serviceapparat viktig for oss. For å sikre forutsigbarhet og god oppfølging av maskinene har vi også tegnet fullserviceavtale på alle maskinene, sier Frank-Ole Sørensen.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått til denne avtalen, og takker for tilliten Hæhre & Isachsen Maskinutleie har vist oss sier salgsdirektør i Volvo Maskin, David Kristianslund. De fleste av maskinene vil leveres i mai 2019.

Hæhre Entreprenør er en av Norges største anleggsentreprenører innen vei, kraft og andre større anleggsprosjekter. Isachsen Anlegg er en regional anleggsvirksomhet med hovedfokus på grunnarbeid, infrastruktur og utomhusarbeid, med Østlandet som nedslagsfelt. Hæhre og Isachsen er begge del av BetonmastHæhre Gruppen.

Bilde øverst: Fra venstre: Erling Ekeren, (resursansvarlig, Hæhre), David Kristianslund (salgsdirektør, Volvo Maskin AS), Frank-Ole Sørensen (daglig leder, Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS), Roger Kjenås (resursansvarlig, Isachsen) og Jonas Nelson (distriktssjef Buskerud, Volvo Maskin AS).