Nyheter // Anleggsgartner

BetonmastHæhre samler anleggsgartnervirksomheten i Steen & Lund

BetonmastHæhre har vedtatt å samle konsernets anleggsgartnervirksomhet i ett selskap, Steen & Lund AS. Steen & Lund styrker med det stillingen som Norges største og mest komplette anleggsgartnervirksomhet.

Det er Avdeling Grøntmiljø hos Isachsen AS som nå innlemmes i Steen & Lund. Den sammenslåtte virksomheten blir en betydelig aktør, med til sammen 300 faste medarbeidere og en årlig omsetning på om lag 600 millioner kroner.

Daglig leder i Steen & Lund, Håvard Kjendseth, hilser sammenslåingen velkommen.

  • Ved å slå disse virksomhetene sammen, skaper vi en enda mer spesialisert og slagkraftig virksomhet innen anleggsgartnerfaget. Grøntmiljø hos Isachsen har meget dyktige fagfolk, og vi er både glade og stolte over å få dem på laget. Gjennom det nye fellesskapet skal vi opparbeide enda høyere fagkompetanse til glede for både kunder og markedet for øvrig, sier Kjendseth.

Isachsen Anlegg og Steen & Lund er begge en del av BetonmastHæhre-konsernets anleggsdivisjon. BetonmastHæhre er et resultat av fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen Gruppen i 2017, og er i dag et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern med virksomhet innen bygg, anlegg og eiendom.

Bilde: BetonmastHæhre samler anleggsgartnervirksomheten i Steen & Lund. Daglig leder i Steen & Lund, Håvard Kjendseth, ønsker Amund Berger i Avdeling Grøntmiljø hos Isachsen AS velkommen. Foto: Jorid Hulaas