Nyheter // BetonmastHæhre Anlegg

BetonmastHæhre styrker organiseringen av divisjon Anlegg

BetonmastHæhre styrker organiseringen av anleggsdivisjonen. Albert Hæhre trer ut av rollen som leder for divisjonen for å konsentrere seg fullt ut om jobben som leder av infrastrukturvirksomheten, tidligere Hæhre Entreprenør. Petter Vistnes overtar rollen som leder av divisjon Anlegg. Samtidig blir Håvard Kjendseth ny daglig leder i anleggsgartnervirksomheten Steen & Lund, mens dagens leder Pål Lund går over i stillingen som leder av marked og anbud.

«Grepene vi nå tar vil bidra til å styrke divisjon Anlegg, både ved å tilføre kapasitet og kompetanse, og ved at Albert Hæhre kan konsentrere seg 100 prosent om å lede vår infrastrukturvirksomhet. Jeg er trygg på at disse grepene vil sikre en god utvikling med enda større fokus på prosjektene,» sier konsernsjef Jørgen Evensen.

I kjølvannet av fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen våren 2017, ble det i september besluttet å organisere det nye konsernet i fire divisjoner: Bygg, Anlegg, Eiendom og Sverige. Divisjon Anlegg består av virksomhetsområdene infrastruktur (BetonmastHæhre Anlegg, tidligere Hæhre Entreprenør), anlegg (Isachsen Gruppen) og anleggsgartner (Steen & Lund).

Vistnes ny leder av divisjon Anlegg

Petter Vistnes overtar rollen som leder av divisjon Anlegg. Vistnes har lang bakgrunn fra entreprenørbransjen, blant annet fra NCC, Betonmast og Implenia. I Implenia var han blant annet leder av den skandinaviske virksomheten og medlem av konsernledelsen i Sveits.

«BetonmastHæhre er en av Norges største aktører innen vei- og anlegg, og vi har betydelige ambisjoner om å vokse videre. Jeg ser frem til å ta fatt på denne spennende jobben,» sier Petter Vistnes.

«Jeg har jobbet tett med Petter og lært ham å kjenne som en svært kompetent og dyktig leder. Jeg tok selv initiativet til å foreslå ham som leder av divisjonen,» sier Albert Hæhre.

«Petter er en målrettet, strategisk og resultatorientert leder med tung erfaring fra bransjen. Jeg er svært fornøyd med denne rekrutteringen,» tilføyer Evensen.

Kjendseth ny leder i Steen & Lund

Innen Steen & Lund, Norges ledende anleggsgartnervirksomhet, er det besluttet at Håvard Kjendseth overtar for Pål Lund som daglig leder. Kjendseth kommer fra stillingen som markeds- og kontraktsleder i Isachsen. Anleggsgartnervirksomheten til Isachsen er besluttet slått sammen med Steen & Lund.
Kjendseth tiltrer sin nye rolle 1. april. Frem til da vil Petter Vistnes fungere i stillingen som daglig leder. Pål Lund går over i stillingen som leder av marked og anbud i Steen & Lund.

Kjendseth har lang bransjeerfaring fra Statens Vegvesen, Veidekke og Arne Olav Lund i tillegg til Isachsen, hvor han har hatt flere lederstillinger.
Konsernsjef Jørgen Evensen er tilfreds med at BetonmastHæhre nok en gang har lykkes med å rekruttere innenfra.

«Det gleder meg stort at vi på ny finner de aller beste kandidatene til viktige og krevende stillinger i egne rekker. Det viser at det finnes mange særdeles kompetente ledere i BetonmastHæhre-organisasjonen,» sier Evensen.