Nyheter // Isachsen

Tronrud Anlegg blir en del av BetonmastHæhre-selskapet Isachsen

I mai i år inngikk BetonmastHæhre avtale om kjøp av Tronrud Gruppen. Selskapet, med hovedkontor på Hønefoss, har siden oppstarten i 1976 utviklet seg fra en tradisjonell boligbygger til et moderne entreprenørkonsern, med utstrakt virksomhet både innenfor bygg og anlegg. Nylig ble det klart at anleggsdelen av konsernet blir en del av det Solbergelva-baserte entreprenørselskapet Isachsen, som igjen inngår i BetonmastHæhres nye divisjon Anlegg.

Gleder seg

Daglig leder i Tronrud Anlegg, John Arne Johansen, gleder seg over Isachsen-løsningen.

– Tronrud og Isachsen er to selskaper som står veldig godt til hverandre. Vi er begge spesialister på vei, VA og grunnarbeid, med en arbeidskultur preget av fagstolthet og viljen til alltid å yte det lille ekstra, sier Johansen.

Johansen presiserer at selskapets virkeområder og oppdragsmessige nedslagsfelt forblir de samme som før.

Økt konkurransekraft

– På Ringerike og Hadeland er vi kjent som en lokal entreprenør, og vår ambisjon er fortsatt å være en ledende aktør i regionen. Å bli en del av Isachsen og BetonmastHæhre-konsernet vil øke konkurransekraften vår markant, sier daglig leder i Isachsen, Nils Smetbak, som ser frem til å få nye kollegaer.

– Tronrud har førsteklasses anleggsarbeidere, og vi er både glade og stolte over å få dem på laget. Gjennom det nye fellesskapet vil begge leire opparbeide høyere fagkompetanse, hvilket i neste omgang vil komme både kunden og markedet for øvrig til gode, sier Smetbak.

Bilde: John Arne Johansen ønskes velkommen til Isachsen av Håvard Kjendseth.