Nyheter // BetonmastHæhre Bergen

BetonmastHæhre bygger for Sandsli Boligutvikling i Bergen

BetonmastHæhre har signert totalentreprisekontrakt med Sandsli Boligutvikling AS om bygging av Sandsliåsen byggetrinn 3 i Bergen. Sandsli Boligutvikling AS eies av Stadsporten AS, EGD Property AS og OBOS. Kontrakten har en verdi på ca. 200 MNOK eks. mva.

BetonmastHæhre har bygget for OBOS flere steder i landet, men dette er det første prosjektet der OBOS i Bergen er på eiersiden.

– Vi er svært tilfredse med at vi skal bygge enda et stort boligprosjekt i Bergen, sier Arne Kleivdal, daglig leder i BetonmastHæhre Bergen. – Det er ekstra gledelig at vi nå skal bygge for Sandsliåsen Boligutvikling AS, som er en ny, stor kunde for oss her i Bergen. Vi ser frem til et godt samarbeid, og gleder oss til å komme i gang, uttaler Kleivdal.

Sandsliåsen

Byggetrinn 3 består av totalt 115 leiligheter fordelt på tre felt med til sammen syv bygg. Første salgstrinn består av 51 enheter, og salgsstart er 26. september.

– BetonmastHæhre vant kontrakten i all hovedsak på pris, noe som viser at vi absolutt er konkurransedyktige i markedet, sier Peter Sandrup, leder for byggdivisjonen i BetonmastHæhre. Dette blir et flott prosjekt, og som opprinnelig bergenser, er jeg spesielt fornøyd med at vi nå skal være med på å skape enda et godt boområde i byen, avslutter han.

– Dette er en viktig milepæl for oss, og vi ser frem til et godt samarbeid med BetonmastHæhre til det beste for våre boligkunder i Bergen, sier Jorunn Nerheim, prosjektdirektør i OBOS Stor-Bergen.

 

Les mer om prosjektet på OBOS sine hjemmesider.

Bilde: F.v.: Jorunn Nerheim, prosjektdirektør i OBOS Stor-Bergen og Arne Kleivdal, daglig leder i BetonmastHæhre Bergen.