Nyheter // Infrastruktur

BetonmastHæhre-konsernet strømlinjeformer bildriften

Fra 01.09.2017 inngår Hæhre & Isachsen Auto/Bilutleie AS og Hallingdal Bilsenter AS avtale om tett samarbeid innenfor biladministrasjon og videresalg av bruktbiler.

Totalleverandør av person- og varebiler

Hæhre & Isachsen Bilutleie AS er totalleverandør av person- og varebiler og fungerer som biladministrasjonsselskap for BetonmastHæhre-konsernet.

Etter fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen Gruppen har konsernets bilpark økt fra ca. 400 vare- og personbiler til over 1000 biler totalt. På bakgrunn av dette har Hæhre & Isachsen Bilutleie AS inngått et strategisk samarbeid med Hallingdal Bilsenter AS, som i dag forhandler merkene Mercedes og Peugeot. Dette er biltyper som står seg godt i forhold til BetonmastHæhre-selskapenes driftshverdag.

– Med en så markant volumøkning vil det bli et betraktelig økt trykk både på verksted og salgsledd. Da er det tilsvarende viktig å ta grep, slik at konsernet sikrer god administrasjon og effektive logistikkløsninger, uttaler Lars Hæhre, assisterende daglig leder i Hæhre Entreprenør.

Mens Hæhre & Isachsen Bilutleie AS fungerer som konsernets biladministrasjonsselskap, vil Hæhre & Isachsen Auto AS stå for service/vedlikehold av store deler av bilparken på sine verksteder i Vikersund og Solbergelva – i tillegg til å håndtere alle bruktbilene.

Senter for bruktbil

Som en konsekvens av sterk økning av bilparken, vil det årlig bli skiftet ut 300–400 biler, noe som gjør at håndteringen av bruktbiler blir en viktig del av virksomheten. Videre er planen å etablere et bruktbilsenter på Vikersund, hvor Hæhre & Isachsen Auto AS vil håndtere både verksted- og salgsledd. I tillegg til å serve eget konsern er det også et mål for selskapet å være konkurransedyktige mot det åpne markedet.

Morten Leonsen og Rune Engebretsgård fra Hallingdal Bilsenter vil bistå sentralt i begge selskapene for å bidra til at den store volumøkningen håndteres effektiv og profesjonelt.

Hæhre og Isachsen Auto AS vil i tillegg bestå som forhandler og merkeverksted for RSA-produktene Suzuki og Isuzu.